(012)25 777 28

KAMI BERCITA CITA TINGGI

Ingin mempunyai sebuah kilang yang mempunyai fasiliti yang lengkap.

KAMI CUBA YANG TERBAIK.

Agar setiap pelangan berpuas hati.

KAMI MENCIPTA SESUATU YANG BAGUS.

Setiap komen dan kritikan membantu kami memperbaiki hasil kerja kami.

Sedikit Tentang

SYARIKAT KAMI

YZ PRINTER adalah sebuah Syarikat yang telah diperbadankan di bawah Akta Syarikat 1965. Merupakan syarikat yang dimiliki sepenuhnya oleh Bumiputera. Ianya telah berdaftar dengan Kementerian Dalam Negeri (KDN), Kementerian Kewangan dan Majlis Perbandaran Tempatan.

Ditubuhkan adalah untuk bergiat aktif dalam pelbagai bidang keutamaan kepada pembekal dan perkhidmatan dalam industri percetakan.

YZ PRINTER berhasrat untuk mendapatkan peluang usahasama dengan syarikat-syarikat korporat, Majlis-Majlis Perbandaran dan Daerah, jabatan kerajaan dan Swasta supaya kami dapat manfaat daripada khidmat dan kami sentiasa berusaha untuk memperbaiki dan memberikan mutu dan perkhidmatan yang memuaskan kehendak pelanggan.

Memajukan dan mewujukan budaya dan imej Syarikat yang bersih, cekap. amanah dan dedikasi bagi membentuk satu identiti yang unggul. YZ PRINTER juga berusaha ke arah pemasaran yang cekap dan efisen serta berdaya saing ke arah pembentukan ekonomi Negara yang lebih mampan melalui promosi pasaran yang berkesan. 

Mengubah fahaman dan struktur organisasi berobjektif ke arah orientasi komersial serta suasana kerja yang bersistematik. Mewujudkan suasana persahabatan yang harmoni (friendly image) diantara pihak pengurusan, kakitangan dan pelanggan.

 

YEARS OF EXPERIENCE

Completed Projects

Happy Clients

Qualified stuff

Perkhidmatan

Kami

Percetakan

Membantu anda untuk membuat pelbagai bahan bercetak seperti buku, kad perkahwinan, kad perniagan, flier, brochure, banner banting dan pelbagai lagi bahan bercetak.

Rekabentuk

Kami juga menyediakan servis rekabentuk pelbagai jenis untuk membantu anda menarik perhatian pelangan didalam bahan cetakan anda.

Photography

Servis Photography juga disediakan jika anda memerlukan perkhidmatan untuk membuat buku-buku sekolah dan pelbagai lagi.

Wordpress

Kami juga menyediakan servis rekabentuk website untuk membantu syarikat anda menjadi syarikat atas talian.

Kami mempunyai pasukan yang berpengalaman

Syarikat yang menjadi Pelangan kami: